Veliko hvala na podršci!

Uslijed pogoršanja epidemiološkog stanja u zemlji, Opštinska javna ustanova „Muzeji“ Kotor otkazuje Novogodišnje druženje koje je bilo zakazano za sjutra sa početkom u 12 sati u Galeriji solidarnosti u Starom gradu.

Budući da naša muzejska ustanova neće biti u prilici da uživo na Novogodišnjem druženju uruči zahvalnice za podršku, ovim putem zahvaljujemo prijateljskim ustanovama i saradnicima/ama koji su nam bili vjetar u leđa u 2021. godini.

Zahvalujemo Turističkoj organizaciji Kotor, Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora, „Komunalnom Kotor“, Kukturnom centru Nikola Đurković” Arheološkom muzeju Zadar, Upravi za zaštitu kulturnih dobara Kotor, Muzeju Srpske pravoslavne crkve Beograd, IMLEK Boka Kotor, hotelu „Marija“ Kotor, Briv Construction, Mjesna zajednica Risan, Radio Kotor, kotorskim preduzećima „Pixap“ i „Piper“, kao i pojedincima/kama Timki Alihodžić, Zorici Čubrović, Milošu Petričeviću, Jasminki Grgurević, Jasmini Bajo, Zoranu Radimiru, Mirku Magudu, Savu Gudelju, Ranki Vilić, Biljani Cincar-Kostić i Nadi Radović.

Hvala još jednom na podršci, dobroj volji i izdvojenom vremenu za OJU „Muzeji“.